Viasat utökar sitt utbud i stadsnätet!


Stadsnätets utbud är redan stort, hela 15 leverantörer konkurrerar med sina tjänster i dagsläget. Något som är väldigt efterfrågat är dock paketlösningar där internet-, tv- och telefonitjänster ingår. 

Viasat lanserar nu både duo- och triple-play i stadsnätet - paketlösningar där två respektive tre bredbandstjänster ingår.

Viasat har länge funnits som tv-leverantör i nätet, men utökar nu sitt utbud med flera nya paketlösningar.

Viasats nya pakettjänster lanseras den 14 december.

- Bredbandet är en viktig produkt för våra kunder och är en självklar del i Viasats produktportfölj. Viasat har levererat bredband sedan 2009 och vi är glada att äntligen kunna erbjuda triple-play även i Åmål, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef för Viasat på MTG Sverige.

 - Det är spännande med befintliga leverantörer som nu utökar sitt respektive, och därmed vårt, tjänsteutbud, säger Magnus Dalsbo, VD Stadsnät i Åmål AB. Det är mycket glädjande att kunna bemöta den efterfråga vi möter angående tjänsteleverantörer som levererar flera tjänster i olika paketlösningar!


I samband med lanseringen av Viasats utökade utbud planeras nu även en kampanj i Åmål med start i slutet på vecka 50. Viasat kommer ha säljare i området som främst riktar sig till dörrknackning i bostadsområdena runt om i tätorten under nästkommande vecka.Läs gärna mer om tjänsteutbudet här och på www.viasat.se!