Välkommen våren!

Efter en kall och envis vinter har våren och lite värme kommit till oss och vi kan äntligen påbörja årets anslutningsarbete.

Vi sammanställer beställningarna och inleder anslutningsprocessen med att kontakta er som beställt anslutning för att boka tid för projektering. Vi kommer då tillsammans gå igenom planerat tomtschakt och inomhusinstallation på plats hos er.

Därpå följer grävning av tomtschakt och därefter inomhusinstallation och driftsättning av fiberutrustning. När det är dags för inomhusinstallation kommer vår fiberentreprenad att kontakta er för tidsbokning.

Ni kommer få ett brev i samband med att er anslutning är klar och då även information bland annat om hur man kan komma i gång med sin anslutning. Så snart er anslutning är installerad kommer ni kunna kontakta den tjänsteleverantör ni är intresserad av att teckna abonnemang hos och beställa fibertjänster!

Ni kan redan nu bekanta er med de olika tjänsteleverantörerna och se över vårt tjänsteutbud!
Genom att klicka er vidare till tjänsteutbud får ni en överblick över vilka internet-, telefoni- och tv-leverantörer som erbjuder tjänster i nätet. När anslutningen är installerad och klar har ni möjlighet att kontakta den tjänsteleverantör som du vill beställa tjänst hos!


Hör gärna av er om ni har några frågor!

Ni når oss på 0532-77 72 00 eller stadsnat@amal.se