Synpunkter

Stort tack alla stadsnätskunder för 2018!


Året 2018 - Nya anslutningar och bredare tjänsteutbud

Strax innan julgranen pyntades och nyårschampagnen serverades kunde vi avrunda 2018-års anslutningsarbeten som pågått under året.

Under 2018 anslöts så väl villaområden, företag, hyreshus och bostadsrättsföreningar i Åmål till stadsnätet där nu fibertjänster från vårt breda utbud kan nyttjas.

Det var ett händelserikt år även när det kommer till produktutbudet i nätet och vi har haft den stora glädjen att presentera både helt nya leverantörer men även leverantörer som tidigare funnits med men som breddat sig med fler tjänster i nätet.

Bland annat lanserade Telia i årsskiftet 2017/18 bredbandstjänster för ansluta hushåll i nätet och i slutet på året presenterades även företagstjänster. En ny spännande leverantör, TH1NG, presenterade sitt utbud med både privat- och företagstjänster i nätet och Com Hem som tidigare endast erbjudit tjänster för hushållen finns nu även som ett alternativ för anslutna företag. Leverantörerna T3 och Alltele slogs i hop och bildade A3, som levererar internettjänster till privatpersoner och företag i nätet.

Nytt spännande 2019


Nu planerar vi vidare för Stadsnätets aktiviteter och kampanjer för 2019! 

Besök gärna vår hemsida med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad om tjänsteutbudet och andra nyheter vi kan dela med oss av!

Kontakta oss gärna om det är något du vill veta mer om!

Du når oss på 0532 - 77 72 00 eller stadsnat@amal.se