Fakturaalternativ

Fyra betalalternativ

Många upplever idag att man får postutdelningen lite senare och mer sällan än tidigare. Förutom pappersfaktura med postutdelningen erbjuder vi flera olika alternativ när det kommer till kvartalsfakturan för näthyra. Om du dessutom vill göra miljön och plånboken en tjänst och undvika fakturaavgift har du tre andra alternativ att välja på. 

Det finns totalt fyra olika alternativ när det kommer till fakturering och betalningssätt för näthyran, där du väljer det alternativ som passar dig bäst:

  • Brevfaktura eller pappersfaktura skickas till din adress med postutdelningen.
    Brevfaktura kostar 30 kr. Denna avgift täcker administrativa kostnader samt porto.


  • Med autogiro dras beloppet automatiskt från ditt konto vid förfallodatumet.
    För autogirobetalning fyller du i ett autogiromedgivande och skickar in till oss för hantering. Autogiro är kostnadsfritt.

  • Vid val av e-faktura får du din faktura direkt till din internetbank. Smidigt för dig och bra för miljön! Anmäl e-faktura i din internetbank! e-faktura är kostnadsfritt.

  • E-postfaktura (eller mejlfaktura) innebär att du får din faktura skickad direkt till din angivna e-postadress. E-postfaktura är kostnadsfritt. Kontakta oss på stadsnat@amal.se för registrering!

Vänligen observera att vi behöver ha din anmälan i god tid inför en fakturering så den hinner registreras till nästa fakturering.

Hör gärna av er till oss om det finns några frågor!