Synpunkter

Faktura från SÅAB

Vi byter fakturasystem och fakturan som avser näthyra för andra kvartalet 2019 bli den första att skapas i den nya rutinen.

Som vi tidigare meddelat våra kunder har styrelsen beslutat, som ett led i vårt miljöarbete, att införa fakturaavgift för de stadsnätskunder som väljer att fortsätta betala näthyran via brevfaktura.

Du kan naturligtvis när som helst uppdatera val om fakturering om du ännu inte gjort ditt val.  Anmälan registreras till nästa faktureringstillfälle.


Det finns fyra olika alternativ när det kommer till betalningssätt för näthyran, där du väljer det alternativ som passar dig bäst.

  • Brevfaktura eller pappersfaktura skickas till din adress.
    Brevfaktura kostar 30 kr. Denna avgift täcker administrativa kostnader samt porto och går i linje med vårt miljöarbete.


  • Med autogiro dras beloppet automatiskt från ditt konto vid förfallodatumet.
    För autogirobetalning fyller du i ett autogiromedgivande och skickar in till oss för hantering. Autogiro är kostnadsfritt.

  • Vid val av e-faktura får du din faktura direkt till din internetbank. Smidigt för dig och bra för miljön! E-faktura är kostnadsfritt.

    För företag finns i stället möjligheten till svefaktura. Kontakta oss om ditt företag är intresserad av att betala genom svefaktura!

  • E-postfaktura innebär att du får din faktura skickad direkt till din angivna e-postadress. E-postfaktura är kostnadsfritt. Kontakta oss på stadsnat@amal.se för registrering.


Till dig som autogirokund!

I samband med faktureringen som avser näthyra för perioden 1 april - 30 juni, kommer en autogirofaktura skickas ut till alla stadsnätskunder som betalar med autogiro. Ni som även i fortsättningen vill ha autogirofakturan skickad till er kan återkomma till oss med er e-postadress så registreras denna för framtida utskick.

 

Hör gärna av er om det finns några frågor!