Com Hem - Ny tjänsteleverantör i stadsnätet!


Från och med 23 mars kan du som ansluten kund till Åmåls stadsnät beställa tjänster från ComHem!

Stadsnätets redan breda utbud fortsätter att växa så det knakar. Com Hem finns nu tillgänglig som ny leverantör i nätet, en leverantör som erbjuder allt från fristående tjänster till kompletta paketlösningar.

- På Com Hem vill vi nå så många hushåll som det är möjligt med våra tjänster och därför är samarbeten med stadsnät viktiga för oss. Att Stadsnätet i Åmål  har valt att ta in oss i deras nät är mycket glädjande och vi hoppas att deras kunder kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och bredband med Sveriges snabbaste wifi, säger Stefan Trampus försäljningsdirektör på Com Hem.

Tanken med ett öppet stadsnät är fri konkurrens mellan tjänsteleverantörerna, vilket ger ett brett och attraktivt utbud för kunderna. Arbetet med att ständigt förbättra tjänsteutbudet pågår därför hela tiden.

Klicka dig gärna in på tjänsteutbudet för att bekanta dig närmare med vilka tjänster som finns tillgängliga som ansluten kund i vårt stadsnät! Läs även gärna mer på respektive tjänsteleverantörs hemsida!