Synpunkter

Anslutningskampanj 2019


Stadsnätet i Åmål har nu avslutat 2018-års anslutningsarbete där så väl villahushåll, företag, hyreshus och bostadsrättsföreningar anslutits till stadsnätet och har nu tillgång till bredbandstjänster så som internet, tv, och telefoni – allt via fiber!

Det är mycket glädjande att se att intresset är så stort och att det är så många som väljer Åmåls egna stadsnät!

Förutom vidare utbyggnad var 2018 ett händelserikt år även när det kommer till utbudet i nätet och vi har haft den stora glädjen att presentera både helt nya leverantörer men även leverantörer som tidigare funnits med men som breddat sig med fler tjänster i nätet.

Som ni säkert redan känner till är Stadsnätet i Åmål, SÅAB, ett så kallat öppet nät där tjänsteleverantörer har möjlighet, på lika villkor, att leverera tjänster. Som ansluten kund har ni alltså möjlighet att fritt välja den tjänsteleverantör i utbudet som ni anser erbjuder bäst tjänst.


Nu planerar vi vidare för årets aktiviteter och kampanjer!

Är du villaägare och intresserad av att ansluta din fastighet till stadsnätet under årets anslutningskampanj är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Ni vet väl om att vi har kontor på Hjeltegatan 11 i Åmål och att ni är hjärtligt välkomna att besöka oss om ni har några funderingar eller om det är något vi kan hjälpa er med! Kom gärna in till oss på en pratstund och en kopp kaffe! Eller kontakta oss gärna på telefon eller mail om det passar er bättre!


Hör av dig till oss om du saknar vårt senaste erbjudande om anslutning som under vecka 13 gått ut till berörda hushåll eller bara vill ha mer information så hjälper vi dig gärna!